Artikelen voor jou geschreven

Gun jezelf een blik naar binnen!

Het weer verandert en de herfst is voelbaar. De luchten veranderen en de nachten zijn koeler.
De geuren van aarde komen omhoog.
De natuur is bezig zich terug te trekken. Net als in de natuur, gebeurt dat ook bij de mens. De avonden worden langer, het is eerder donker. Er staat een herfst en winter op ons te wachten. Wat doet dat met jou?

In deze tijd, waarin we veel zien gebeuren om ons heen, is het belangrijk dat we de aandacht op onszelf blijven richten.
Meer naar binnen en minder naar buiten. Meer naar je eigen zelf. Het kan zijn dat je in de herfst een futloos gevoel ervaart of dat je eenzaamheid ervaart. Kom in beweging! Zet jezelf in beweging; dat geeft ruimte in je lichaam en daardoor in je geest.
Voel je je verdrietig, eenzaam of niet begrepen? Neem de tijd om naar binnen te gaan in jezelf. Waar komt het vandaan dat gevoel? Deze blik naar binnen kan verhelderend werken. Gaf je voorheen de ander de schuld van jouw gevoelens, door een blik naar binnen kom je te weten waar de oorsprong ligt van dat gevoel.
Het heeft nl. nooit met de ander te maken. Nooit. Het zijn altijd jouw gevoelens. Het gemak waarmee we het op anderen schuiven, zorgt ervoor dat deze gevoelens blijven bestaan. En het zorgt altijd - vroeg of laat - dat het weer in je tevoorschijn komen.

Neem deze herfst de tijd voor blikken naar binnen. Gun jezelf de tijd daarvoor. Je bent zo’n mooi mens die zich goed mag voelen. Je mag gelukkig zijn, je mag vrede met jezelf hebben.
Jij mag er zijn en ook jij doet ertoe! Altijd.
Geef jezelf ruimte in je lichaam en je geest. Geef jezelf dankbaarheid en kijk om je heen. Sta op in de ochtend en wees blij met degene die bij je is. Als dat niet zo is, pak je spullen en ga.
Het leven is te mooi en te kort om je aandacht te richten op tekorten.
Geniet van je blikken naar binnen. Wees dankbaar wat je tegenkom en geef jezelf de inzichten jouw groeien deze herfst en winter.Noodzaak uit Liefde in deze Corona tijd

In deze tijd wil ik graag met jullie Liefde delen. December staat voor de meesten in het teken van Licht, kadootjes, ontmoetingen en samen zijn met anderen.
Zoals het er nu voor staat kan dit allemaal plaats vinden. Misschien op een andere manier en met minder mensen. Maar alles kan plaats vinden in jezelf.
De noodzaak om in deze tijd bij jezelf te blijven is erg groot. Heb je de neiging om te mopperen te klagen dan verbind je jezelf met lage negatieve energie wat jou geen kracht gaat geven.
Je zult je verbinden met mensen die hetzelfde denken als jij. En het lijkt alsof je gesteund wordt. Maar voel eens in je lichaam ben je blij geworden. Heb je energie gekregen?
Je kunt kiezen in je jezelf en met jezelf waar je je mee wilt verbinden en wat jou kracht gaat geven de komende tijden.

Wat kan je Kracht en energie gaan geven?

Je kunt je kracht en je energie gaan voelen als je je verbindt met je Wie jij echt bent!
Weet dat je Liefde bent. Weet dat je al goed bent.
Sommige van jullie hebben al geleerd om contact te maken met hun eigen kern, bron, wezenster.
Maak daar contact mee. Voel in je buik een enorme zee aan kracht en liefde.
Durf het te voelen. Laat het vervolgens in je lichaam stralen maak het nog groter en vul je eigen energieveld er mee op. Ga voelen wat het met je doet. Dat ben jij.

Drager van Licht en Liefde

Als je dan iemand tegenkomt die klaagt of moppert dan verbind je jezelf er niet mee. Je knikt of zegt niks.
Je hoeft hier geen mening over te hebben. Je mag helemaal in je eigen Liefde blijven.
Meningen zat overal, maar geven ze je energie? Word je er blij van. Vervult het je met je energie en vreugde?
Blijf vertrouwen in jezelf in je eigen kracht en eigen Liefde.

Is je vrijheid beperkt?

Ja, je zou meer willen doen omdat je veel dingen jezelf eigen hebt gemaakt. Je hebt veel dingen buiten jezelf nodig. Dat ben je gewend en geeft je vreugde.
Kun je zonder?
Ja, je kunt zonder omdat de vrijheid die ertoe doet in jezelf zit! Jij kunt jezelf vullen met Liefde en Kracht en energie.
Daarmee raak je de ander aan. Je kinderen zien dat jij blij bent dat je energie hebt. Ze horen geen geklaag en gemopper.
Wauw denken ze hoe doet ze dat?

Leer leven met jezelf

Wordt bewust waar je je mee verbindt. Alles is energie en wat jij doet, denkt en zegt heeft effect op iedereen.
Het leven zal nog zo wel even doorgaan.

Hoe ga het doen?

Door steeds weer de verbinding met jezelf op te zoeken. Jouw bron, jouw kern, jouw wezenster.
Dat is wie jij echt bent. Voel wat dat met je doet. Voel wat er in de weg staat om het te voelen.

Schrijf het op en maak een wandeling en praat tegen jezelf. Jouw Bron geeft je altijd het juiste antwoord. Luister er na.
Jij weet het echt!

Licht is nodig

Voor deze december maand is er veel Licht nodig voor iedereen Licht vanuit de Liefde. Jij kunt eraan meedragen om het Licht in deze tijden te laten schijnen. Om de energie letterlijk en figuurlijk Lichter te maken.
Voor jezelf en voor de ander.
Durf jij je licht te laten schijnen?

Ben je bang wat andere zullen zeggen?

Je hoeft geen mening te hebben

Je draagt een mondkapje of niet. Je betaalt de boete of niet.
Jij bent verantwoordelijk voor jezelf. Voel de Noodzaak om het jou Licht uit te dragen dan raak je mijn Licht aan en die van de ander. Zo ontstaat er meer Licht en Liefde.

Christuskracht Christus Liefde

Zo maak je in deze december maand contact met je Eigen Christus Kracht en Christus Liefde.
Dat is waar Jezus voor geboren is. Om jou aan te raken met zijn Liefde.
In jezelf zit de grootste vrijheid die er is.
Gebruik daarvoor je Bron, je kern, je wezenster. Zet jezelf neer.

Maria Energie

Als je de Noodzaak ga voelen word je ten alle tijden geholpen door de Maria energie die juist in deze tijd op de hele wereld groots aanwezig is en in jezelf.
Jou verlangen om Liefde te ervaren. Jouw verlangen on rust te ervaren en het uit dragen, daar helpt de Maria energie jou mee.
Denk aan haar en ze zal je helpen de hele dag door.
De Christus kracht in jou in je hart zal je dragen en je helpen met Liefde voor jezelf te voelen en de ander. Je zult gaan merken dat jij en ik met elkaar verbonden zijn. En dat jouw energie, jouw denken, jouw emotie jouw woorden de ander raakt.
Noodzaak om bij jezelf te blijven. Bewust te worden van je eigen Bron om van daaruit te durven te leven.

Deze corona tijd is een tijd van bewustwording en heling. Jij bent vrij en zal dat altijd zijn.
Je kunt zelf de keuze maken waar verbind ik mij mee? Noodzaak om de komende tijd contact te leren maken met wie jij echt bent en te leren om van daaruit te leven.

Mocht je vragen hebben dan kun je altijd bellen of mailen.