Aurareading

Alles is energie. Waar je ook naar kijkt alles is energie. Als we een object waarnemen betekent dit dat deze energie delen zitten dicht op elkaar.
Omdat alles energie is zijn gedachten gevoelens, emoties dingen die je hebt meegemaakt ook energie. Dit alles is zichtbaar en aanwezig in onze energie.
Bij een aurareading lees ik en maak ik contact met jouw energie.
Ik maak contact met wie jij van oorsprong bent. Waarom dingen jou overkomen en wat het doel ervan is.

In je leven heb je veel ervaringen gehad, school, thuis vrienden werk. Al deze ervaringen hebben je gevormd. Je hebt waardes meegenomen vanuit je ouderlijk huis en school werk enz.
Al deze ervaringen hebben je gevormd en vanuit deze vormen, patronen reageer je, doe je zoals je doet. Dit is te lezen in je aura.
Ik zie wie je van oorsprong bent. Waar zitten je valkuilen, waar zitten je krachten? Wat laat je liggen en wat is er voor jou bedoeld? Waarin wil jij groeien??

Hierdoor krijg ik een helder beeld over datgene wat actueel is voor jou op dit moment. Ik zie wat je verzwakt en wat je gaat versterken.
Blokkades komen naar voren. Hoe ga je daar mee om en wat kun eraan doen?
In een reading krijg jij inzichten over jouw vragen en blokkades.

Ik kan in contact komen met dierbare overledenen, kindjes en gidsen

Ik krijg alleen dingen te zien die voor jou belangrijk zijn. Je behoudt ten allen tijden je eigen regie. Wat je niet wilt wat gezien wordt, zie ik niet.

De Reading

Tijdens de reading zitten we tegen over elkaar en lees ik je energieveld.
Het eerste contact / intake zal bijna altijd bestaan uit een aura reading.
Je krijgt daarin heel veel inzichten. Het nodigt je uit om je verder te ontwikkelen. Na de reading kijken we samen, wat jij voor jezelf nodig hebt.

Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom!

Reading voor kinderen

 
Soms zitten kinderen niet lekker in hun vel door gebeurtenissen of zijn ze hoog-gevoelig en hebben daar last van. Je wilt van alles doen voor je kind en je weet niet wat het beste kan zijn.

Ik kom bij je thuis, waardoor je kind gewoon in zijn veilige omgeving kan blijven. Ik lees het energieveld van je kind terwijl het speelt. Hierin zit informatie die veel vertelt over de binnenwereld en buitenwereld van je kind. Als je kind gelezen wordt, kom ik vaak al tot de kern van waar het om gaat. Je herkent het als ouder ook. De handvatten die je krijgt geven jezelf en je kind rust en erkenning.

Je kunt via het contact formulier je vraag stellen.

Reading voor twee personen

Samen een reading op vriendinnen-dag?
Je kunt ook kiezen om een aurareading cadeau te geven.
Wat is de bedoeling van onze vriendschap? Wie ben ik en wat geef ik? Wat is mijn doel? Zit ik op de juiste weg met mijn leven? Wat betekent mijn vriendin hierin?