Professional Therapeutic Auralezen

De aura zit om iedere mens. Het doordringt en omringt ons, het is de energie die voor de meesten van ons niet zichtbaar is voor onze ogen.
Wel voelen we deze vaak in de vorm van: je prettig voelen bij een iemand of juist niet. Het is verbonden met ons als persoon, maar ook met onze ziel en ons wezen.

De aura lees ik in verschillende dimensies: zien, weten, voelen, horen, ruiken, proeven en zien. Ik lees de verschillende lagen bij je.
Hierdoor krijg ik een helder beeld over datgene wat actueel is voor jou op dit moment, zoals levensdoel, relaties, angsten, blokkades, werk, kracht enz.
Ons wezen zit juist aan de aura gekoppeld. Door middel van een reading komt herkenning, waardoor er meer contact ontstaat met je eigen wezen. Je zult dit als warm ervaren. Je krijgt een verhelderend beeld wat jij als persoon heb opgebouwd of waar je mee bezig bent.
Ook wordt er onbewust veel in werking gezet. Een reading heeft lange tijd nadien nog effect.
De chakra’s worden ook gelezen: zij staan in verbinding met je aura.

Voor wie is een aura en chakra reading?

Ieder mens heeft zo nu en dan inzichten nodig om verder te komen in het leven. Het kan zijn dat je vragen hebt ten aanzien van je werk, of relatie. Misschien zit je niet lekker in je vel of heb je het gevoel dat je niet verder komt. Het kunnen kleine of grote dingen van jouw leven zijn. En reading helpt je altijd om inzicht te krijgen, dus bij de groei van je wezen. Het voelt als een warm bad, het geeft je een zet op jouw levenspad.

Aura reading voor kinderen

Soms zitten kinderen niet lekker in hun vel door gebeurtenissen of zijn ze hooggevoelig en hebben daar last van. Ik kom bij u thuis waardoor u kind gewoon in zijn veilige omgeving kan blijven. Ik lees het energieveld van u kind terwijl het speelt. Hierin zit informatie die veel vertelt over de binnenwereld en buitenwereld van u kind. Als u kind gelezen wordt, kom ik vaak al tot de kern van waar het om gaat. Dikwijls herken je het als ouder wanneer je het hoort. Maar nu wordt het zichtbaar en bespreekbaar gemaakt.
Na de reading bespreek ik de informatie die uit de reading is gekomen en kijken we welke volgende stappen gezet kunnen gaan worden.

Wil je een afspraak maken, klik [ hier ] om een mail te sturen.

Duur

Een reading duurt ongeveer anderhalf uur. Je aura en je chakra’s worden gelezen. Na afloop krijg je een CD mee met de lezing erop.