Voetreflexcursus ‘Met je voeten op de aarde’


Voetreflex massage is een eenvoudige en effectieve manier om een gunstige invloed uit te oefenen op de hele mens. Deze hele mens is terug te vinden onder aan de voet. Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met bepaalde reflexgebieden in de voet verbonden. Door de massage van de voeten oefenen we een gunstige invloed uit op de geheel mens.

Voetreflex massage zal daardoor vast zittende energie weer doen stromen. We brengen a.h.w. de gehele mens weer in beweging.

Ziekte en pijn zijn een hulp voor de mens om aan te geven dat het lichaam aandacht behoeft. Als een lichaamsdeel of orgaan niet goed werkt weerspiegelt zich dat in de voeten. De plek in de voet die overeenkomt met het betreffende orgaan wordt pijnlijk.

Deze pijn kan ontstaan doordat bijv. de energie doorstroming blokkeert. Daardoor gaan bloed en lymfe minder stromen. De afvalstoffen kunnen zo minder worden afgevoerd en voedingstoffen minder goed opgenomen. Tijdens een massage worden de afvalstoffen vergruist verdeeld en weer afgevoerd. De energie gaat weer stromen. Harmonie wordt ervaren van lichaam en geest. Pijnklachten kunnen daardoor verminderen of zelfs worden opgeheven. Bijv. hoofdpijn, nekpijn, darmklachten, maar ook overgangsklachten, slapeloosheid, stress, vermoeidheid, enz.

Het doel van deze cursus is kennis te maken met de Voetreflex massage en de heilzaamheid ervan te ervaren. Na de cursus kunt u een volledige Voetreflex massage geven en u kunt uzelf een massage geven. Aan het eind van de cursus ontvangt u een bewijs van deelname/certificaat.

De cursus duurt 8 avonden van 19.30 - 21.30 uur.

Cursus waar en wanneer?

Kijk in de agenda of er binnenkort een cursus is: klik [ hier ].

Heeft u een vraag? Wilt u zich aanmelden? Stuur een mail naar [ PraktijkMarjaTames@ziggo.nl ] of bel: 06-1365 8239.
Vermeldt u altijd naam, adres en telefoonummer.