Helende Reis

 
Oud zeer kan tot emotionele en zelfs fysieke klachten leiden. ‘De Helende Reis’ biedt een simpele en effectieve manier om die klachten aan te pakken: door de oorzaak op te sporen.

Het zijn vaak onverwerkte emoties die ontstonden door grote of kleine gebeurtenissen in onze kindertijd. Ze zorgen ervoor dat we in het leven soms het gevoel hebben dat we er niet uit komen. We voelen een emotie en weten niet waar die vandaan komt. Maar het uit zich wel in het dagelijks leven; het zit ons in de weg.

Het is daarom belangrijk om deze emoties alsnog te verwerken. We hebben ze diep weggestopt, opdat we ze maar niet te voelen. We zijn ons daar helemaal niet bewust van. Om contact te maken met deze emoties is niet gemakkelijk.

Tijdens de helende reis maak je contact met de emotie die voor jou een rol speelt. Door deze te doorleven, komt er vanzelf een volgende omhoog. Zo maak je een reis door je emoties waarbij ook herinneringen loskomen. Met deze herinneringen aan onverwerkte gebeurtenissen ga je aan de slag. De gebeurtenissen verander je niet, wel wat het met je doet.

Door in gedachten de gevoelens en gedachten te uiten die je toen wegstopte, komt er ruimte en meer inzicht. Je ziet welke beperkende overtuigingen jezelf heb aan gemeten op basis van informatie die je toen had.

Tijdens deze reis kun je vrede sluiten met iedereen die iets te maken heeft gehad met jouw pijnlijke stukken. Tijdens deze reis kom je uit bij diegene die jij in werkelijkheid bent.

Dit kan enorm bevrijdend en verhelderend werken voor je. Je krijgt inzicht in je emoties en overtuigingen en hierdoor worden blokkades op geheven.
Je voelt je bevrijd na een reis. Je voelt de reis als een heling: De helende reis.

Duur van een helende reis is anderhalf uur.