Luisterkind-afstemming voor kinderen en volwassenen

Tijdens ons hele leven komen we struikelblokken tegen. Sommige gaan we aan, en soms kost het wel een tijd om de struikelblokken te overwinnen en aan te gaan.
Menselijk, een ieder heeft zo zijn eigen struikelblokken te verwerken. De meeste lossen we op in de loop van de tijd.

Kinderen komen ook struikelblokken tegen en als ouders van een kind, kun je met veel vragen zitten betreffende je kind. Je vraagt je misschien weleens af: “Wat speelt er in dat hoofdje van mij kind? Kon ik er maar even in kijken. Dan weet ik iets.”
Je kind kan het zelf nog niet aangeven of beseft het niet. Je kind kan bijv. slecht slapen, is vaak boos, plast in zijn broek, heeft problemen op school of eet slecht.
Als ouders krijg je de vinger er niet onder en weet niet wat de oorzaak kan zijn. Kinderen kunnen dit lang niet altijd zelf aangeven.
Als je een afstemming aanvraagt, dan leg ik als het ware mijn oor te luister bij het kind. Ik maak contact met het kind op zielsniveau, in de energie. Dit gebeurt op telepathische wijze. Ik luister naar wat het kind te zeggen heeft. Het kind mag alles zeggen en ik luister zonder oordeel. Ik luister in Liefde. Samen met het kind ga ik dan kijken wat er speelt en gaan we op zoek naar de oorzaak van het probleem. Het kind draagt soms zelf al - tijdens de afstemming - oplossingen aan.
We gaan op zoek naar de kern van het probleem en gaan op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Soms zijn er problemen die hun oorsprong hebben uit een vorig leven. Of is er een auralifter aanwezig is. Door samen te luisteren kunnen deze problemen gekeerd worden en opgelost.

Soms wordt er van de ouders enige inspanning gevraagd om met de mogelijkheden en oplossingen aan de slag te gaan.

Wanneer een Luisterkind-afstemming?

Voor wie kun je een afstemming aanvragen?

Je zou kunnen zeggen: voor iedereen van 0 tot 110.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je hoeft niet naar de praktijk te komen en te reizen waardoor het geen belasting voor je kind is. Je kind en jij (als ouder), kunnen gewoon jullie dingen blijven doen.
Ik ben geen arts, stel geen diagnose en genees geen ziektes; ik schrijf alleen op, wat het kind mij laat zien.
Voor informatie en aanvraag: [ PraktijkMarjaTames@ziggo.nl ], of via het [ contact-formulier ].