Metamorfose massage ‘Worden wie in je Wezen bent’

Metamorfose massage is een zachte manier van masseren van de wervelkolom op voeten handen en hoofd.
Deze vorm van massage bewerkstelligt de levenskracht van de persoon die het ondergaat. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogend gestimuleerd.
Deze massage heeft een diepe ontspannende werking en kan verborgen trauma’s zichtbaar maken oplossen en opruimen.

Oorsprong van de massage

Robert St. John, een natuurgeneeskundige die Voetreflexologie praktiseerde, is de grondlegger van deze massage en noemde het de prenataal therapie. Zijn leerling Gaston St. Pierre heeft deze prenataal theorie verder uitgewerkt en heeft het de metamorfose massage genoemd.
In deze massage gaat men er vanuit dat in de prenatale fase (de fase waarin het kind nog niet is geboren) eventuele problemen kunnen ontstaan.
Deze periode noemt men ook wel de vormingsperiode.
Als we afdalen naar aarde, weten we wat onze lessen zijn.
Sommige van deze lessen zijn nieuw en sommige zijn oud, maar we hebben ze meegenomen omdat het nu de tijd is om ze te leren.
Met deze blauwdruk komen we naar beneden.

De gehele vormingsperiode bevindt zich op de wervelkolom van voet, handen en hoofd.
Deze periode is onder te verdelen in verschillende fasen.

Tijdens de verdiepingscursus die wordt gegeven na de 2 daagse cursus, wordt hier uitvoerig op in gegaan.

Als er in deze vormingperiode stress momenten worden ervaren door de moeder, zal dit door het kindje worden gevoeld en meebeleefd.
Het kindje slaat dit op in zijn lijfje en met name dan in de wervelkolom. Dit kunnen stress momenten zijn op alle niveaus, zowel fysiek, emotioneel, mentaal, als spiritueel.

Na de geboorte kan dit leiden tot verborgen gedachte-patronen bij het kind. Bijvoorbeeld: onzekerheid, angstig, niet goed durven uiten, enz.

Tijdens een metamorfose massage maken wij de energie vrij, die zich heeft opgehoopt. Dit doen we door de zachte manier van aanraken van de wervelkolom op voeten, handen en hoofd.
Verandering en heling kan plaats vinden van binnenuit. Hierdoor komt men weer in contact met zijn eigen energie en zijn kracht zijn eigen wezen.

De massage richt zich op het innerlijk weten van het mens en het hervinden van zijn eigen mogelijkheden. Deze massage is uiterts geschikt voor kinderen. Volwassenen die deze massage kunnen toepassen op hun kinderen, zijn in staat hun kinderen op een zeer positieve manier te helpen.

De meerwaarde is, dat het ook rust en ontspanning biedt aan de masseur zelf.

Deze vorm van masseren kun je heel goed toepassen in je praktijk, als je die hebt. Maar dit kan natuurlijk ook in huiselijke kring gebeuren. Het is een prachtige aanvulling en verrijking naast de voetreflexmassage en andere healing-methoden.
Ervaring leert dat kinderen, ouderen, gehandicapten, terminale patiënten er veel baat bij hebben.

Persoonlijke vorming

Bijzonder is altijd weer het effect dat de cursus heeft op de deelnemers. Al vanaf de eerste lesdag zul je de helende werking van de cursus metamorfose massage, voor jou gaan ervaren.
Ook voor jou biedt de cursus een mogelijkheid om spiritueel te groeien en zo dichter bij je eigen Wezen te komen.

Zwangschap

Tijdens de zwangerschap kan metamorfose massage zeer helend effectief zijn.
Tijdens de massage laat de a.s. moeder blokkades los, waardoor de energie weer vrij kan stromen. Tegelijkertijd worden de blokkades die al in het begin in de energiestroom van het ongeboren kindje aanwezig kunnen zijn, los. Hierdoor kan het kindje met meer vertrouwen ter wereld komen.
De behandeling duurt ongeveer 1 uur en 15 min.

Cursus waar en wanneer?

Kijk in de agenda of er binnenkort een cursus is: klik [ hier ].

Heeft u een vraag? Wilt u zich aanmelden? Stuur een mail naar [ PraktijkMarjaTames@ziggo.nl ] of bel: 06-1365 8239.