Spirituele Therapie

Wat is dat?

Onder spiritueel therapie valt zowel het energetisch werk, zoals aura lezen en de therapeutic healing, als ook de moderne psychotherapeutische technieken.
De therapeut heeft vaardigheden om jouw zelf genezend vermogen van alle niveaus fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel aan te spreken en te onder steunen waardoor heling op al deze niveaus kan plaats vinden. De behandelingen zijn preventief en curatief van aard. Dit betekent dat er genezing kan plaats vinden of dat je je gewoon veel beter in je vel voelt zitten. Door bewustwording kunnen problemen dikwijls worden voorkomen.

Spirituele therapie vervangt geen medische therapie/diagnose, voorgeschreven door een arts. Het is een toegevoegde waarde en bedoeld ter ondersteuning van het zelfgenezend vermogen van jou lichaam. De reguliere geneeskunde/denkwijze en de natuurgeneeskunde vullen elkaar aan in deze therapie.

Door vastzittende emoties en onverwerkte stukken, raken we het contact met ons zelf kwijt.
We kunnen hierdoor lichamelijke ongemakken krijgen, maar ook kun je het gevoel hebben dat iedere keer dezelfde dingen jou overkomen op emotioneel gebied. Het lijkt dan net alsof er geen oplossing voor handen is.
Die is er wel, je kunt er alleen even niet bij.
In deze therapie leer je kijken en voelen waar voor jou de problemen zitten. Zie het als een ui waarbij je de uien rokken zachtjes afgepeld geheel op een tempo die voor jou goed is. Je krijgt hierdoor de gelegenheid om weer bij jezelf aan te komen. Contact krijgen met je kern, contact met wie jij echt bent.
Ik ga ervanuit dat jij de antwoorden in jezelf hebt. We gaan samen opzoek naar die antwoorden. Ik geloof dat geluk en vrede voor een ieder is weggelegd.
Ik ben een nuchtere vrouw die met beide benen op de grond staat. Ik verbind mij met jou en zie jou wie je bent. Ik luister met mijn hart.

© Marja