Spirituele Therapie

Wat is dat?

Onder spiritueel therapie valt zowel het energetisch werk, zoals aura lezen en de therapeutic healing, als ook de moderne psychotherapeutische technieken.
De therapeut heeft vaardigheden om jouw zelf genezend vermogen van alle niveaus fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel aan te spreken en te onder steunen waardoor heling op al deze niveaus kan plaats vinden. De behandelingen zijn preventief en curatief van aard. Dit betekent dat er genezing kan plaats vinden of dat je je gewoon veel beter in je vel voelt zitten. Door bewustwording kunnen problemen dikwijls worden voorkomen.

Spirituele therapie vervangt geen medische therapie/diagnose, voorgeschreven door een arts. Het is een toegevoegde waarde en bedoeld ter ondersteuning van het zelfgenezend vermogen van jou lichaam. De reguliere geneeskunde/denkwijze en de natuurgeneeskunde vullen elkaar aan in deze therapie.

Door vastzittende emoties en onverwerkte stukken, raken we het contact met ons zelf kwijt.
We kunnen hierdoor lichamelijke ongemakken krijgen, maar ook kun je het gevoel hebben dat iedere keer dezelfde dingen jou overkomen op emotioneel gebied. Het lijkt dan net alsof er geen oplossing voor handen is.
Die is er wel, je kunt er alleen even niet bij.
In deze therapie leer je kijken en voelen waar voor jou de problemen zitten. Zie het als een ui waarbij je de uien rokken zachtjes afgepeld geheel op een tempo die voor jou goed is. Je krijgt hierdoor de gelegenheid om weer bij jezelf aan te komen. Contact krijgen met je kern, contact met wie jij echt bent.

© Marja

Je zou kunnen zeggen dat alles wat je op je levenspad tegenkomt, je kunt zien als lessen waar je van mag leren.
Als therapeut en medium ga ik een stukje met jou mee op je pad. Ik maak daarbij gebruik van mijn gaven. Belangrijk is dat ik mij afstem op jou en daardoor samen met jou deze zoektocht aanga, om te kijken waar jouw kwaliteiten, mogelijkheden en hulpbronnen zijn. Zij kunnen jou inzicht geven om dichter bij je eigen kern te komen.
Al mijn vaardigheden integreer ik in de sessies.
Mijn vaardigheden als medium en therapeute, integreer ik met elkaar. Energetische werk en psychotherapeutische sessies kunnen elkaar aanvullen, bedoeld om jou te helpen.
Spiritualiteit heeft dus niets meteen religie of geloof te maken. Spiritualiteit dat ben jij op jou eigen levenspad.

Ik ben aangesloten bij de Spirituele Nationale Unie,
een beroepsvereniging voor Mediums: www.snu.nu