Therapeutic Healing

Ook wel genoemd: Therapeutic Healing of The Energetisch Body.
Het is een vorm van healen wat al heel oud is.

Om ons heen zit een energieveld, aura genoemd. Deze aura is verbonden met ons fysieke lichaam. Tijdens de healing wordt de aura schoongemaakt. De energie die zich op plaatsen heeft opgehoopt, wordt verdeeld. Tekort aan energie wordt aan gevuld. Tevens wordt het immuunsysteem versterkt en gereinigd. De chakra’s worden gereinigd en waar zich blokkades voordoen, worden deze opgeheven. Soms zijn hier meerdere healingen voor nodig.
Na een healing is het lichaam weer in zijn energie, zoals hij behoort te zijn. De aura is weer in harmonie. U zult dit zeker voelen. Lichamelijke klachten kunnen ook worden verholpen. Deze healing ondersteun ik met Chinese Energetica en met de Bach-Bloesemtherapie.
De spiritueel begeleider behandelt geen ziektes.
Ik behandel de cliënt en dit houdt in dat het mentale, emotionele en het fysieke wordt geïntegreerd. De mens wordt in zijn totaal benaderd, een holistische benadering dus. Deze vorm van behandelen is ook geschikt voor kinderen.

Lichamelijke klachten bijv: Hoge bloeddruk, lage bloedruk, schouder en nek pijn. Gewrichtsklachten, hoofdpijn, migraine enz.
Emotionele en Psychische klachten: Fobieën, faalangst, onzekerheid, verlegenheid. Stress, burnout enz.

Een healing neemt niet de plaats in van de reguliere geneeskunde, maar tracht de diepere oorzaak van de klacht weg te nemen.

Duur

De eerste behandeling duurt inclusief intake 1½ à 2 uur.
Vervolgbehandelingen duren 1 à 1½ uur.