Wie ben ik?Mijn naam is Marja Tames.

Toen ik 11 jaar was, overleed mijn moeder aan acute leukemie. In 3 maanden tijd was het hele gezin (10 kinderen) zonder moeder. De wereld leek niet meer op dat wat het was. De kleuren waren anders en niets was meer wat het voorheen was.

Ik koos voor de verpleging en de gezondheidszorg.
Gedurende 35 jaar heb ik als wijkverpleegkundige, verpleegkundige in de terminale thuiszorg en bij licht dementerenden gewerkt.

Dat werd het begin van een zoektocht naar antwoorden om de diepe laag bij mensen te kunnen te bereiken. Deze zoektocht begon bij mijzelf. Wie ben ik? Wat is de zin ervan? Wat is leven eigenlijk? En wat is het doel? Dit werd een reis die nog steeds gaande is. Tijdens de reis leerde ik dat contact met jezelf en tijd nemen voor jezelf een belangrijke stap is om contact te krijgen met je eigen Bron. Contact met de antwoorden die diep in jezelf liggen aanwezig zijn Groei en heling begint van binnen uit.

Ik geloof in Liefde in de onvoorwaardelijke Liefde. Je zou het God kunnen noemen, Licht of het Al. Dit alles is niet aan enige vorm van religie verbonden.
Ik houd mij bezig met levensvragen en stel die ook aan mijzelf.
Ik stel mijzelf ten dienste om samen met jouw achter de dingen te kijken die je overkomen.

Door persoonlijke ervaringen en opleidingen leerde ik, dat ieder mens de antwoorden in zichzelf meedraagt. Veelal onbewust. Een spiritueel therapeut kan je helpen met het vinden van jouw antwoorden. Je krijgt hierdoor inzichten wat maakt dat jij je leven weer kunt leven waarvoor het voor jou bedoeld is.
Je houdt hierbij de regie in eigen handen, want jij bent degene waarin alles besloten ligt. Als therapeut begeleid ik jou in het vinden van antwoorden op jouw vragen.
Ik gebruik hier verschillenden behandelvormen voor: Bewustwordings gesprekken, focussen, Voice Dialoque, NLP regressie en reïncarnatie therapie en aura reading.
Deze therapie vormen zijn holistisch.
De vorm van therapie is voor jong en oud zeer geschikt.

Mijn werk doe ik met veel Liefde. Mijn motto is: Hoe heler de mens, hoe heler de wereld.

Het gevoel er te mogen zijn als mens, is wat ik je probeer mee te geven. Dat wij mensen oneindig veel potentieel in ons hebben zitten. Ik geef mensen een handvat waardoor ze verder kunnen in hun leven en weer zicht krijgen op hun situatie.

Ik nodig je uit om kennis te maken met je Wijze bron.

En verder...