Wie ben ik?Mijn naam is Marja Tames.

Toen ik 11 jaar was, overleed mijn moeder aan acute leukemie. In 3 maanden tijd was het hele gezin (10 kinderen) zonder moeder. De wereld leek niet meer op dat wat het was. De kleuren waren anders en niets was meer wat het voorheen was.

Ik koos voor de verpleging en de gezondheidszorg.
Gedurende 35 jaar heb ik als wijkverpleegkundige, verpleegkundige in de terminale thuiszorg en bij licht dementerenden gewerkt.

Dat werd het begin van een zoektocht naar antwoorden om de diepe laag bij mensen te kunnen te bereiken. Deze zoektocht begon bij mijzelf. Wie ben ik? Wat is de zin ervan? Wat is leven eigenlijk? En wat is het doel? Dit werd een reis die nog steeds gaande is.
Tijdens de reis leerde ik dat contact met jezelf en tijd nemen voor jezelf een belangrijke stap is om contact te krijgen met je eigen Bron. Contact met de antwoorden die diep in jezelf liggen aanwezig zijn Groei en heling begint van binnenuit. Ging ik energieën ervaren en zien en ben daarin begeleid door een medium.

Ik geloof in Liefde in de onvoorwaardelijke Liefde. Je zou het God kunnen noemen, Licht of het Al. Dit alles is niet aan enige vorm van religie verbonden.
Ik houd mij bezig met levensvragen en stel die ook aan mijzelf.
Ik stel mijzelf ten dienste om samen met jou achter de dingen te kijken die je overkomen. De gave die ik heb om mensen op te tillen naar een hoger bewustzijnsniveau waardoor ze in contact kunnen komen met hun eigen levensbron en kracht. Ik word bijgestaan door liefdevolle wezens uit de onzichtbare wereld en met name de Maria energie. Deze liefdes energie is met mijn werk verbonden. Deze liefde is voor ons allemaal.
Van nature ben in een nuchter mens en sta met 2 benen in het aardse leven.

Door persoonlijke ervaringen en opleidingen leerde ik, dat ieder mens de antwoorden in zichzelf meedraagt. Veelal onbewust.
Als spiritueel therapeut gebruik ik verschillende behandelvormen: Bewustwordings gesprekken, focussen, Voice Dialoque, NLP-regressie en reïncarnatie therapie en aura reading.
Mijn werk is holistisch d.w.z. ik zie je als mens totaal: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Mijn werk doe ik met veel Liefde. Ieder mens mag zijn geluk liefde en kracht ervaren om vandaaruit te leven.

Mijn motto is: Hoe heler de mens, hoe heler de wereld.

Het gevoel er te mogen zijn als mens, is wat ik je probeer mee te geven. Dat wij mensen oneindig veel potentieel in ons hebben zitten. Ik geef mensen een handvat, waardoor ze verder kunnen in hun leven en weer zicht krijgen op hun situatie.

Ik nodig je uit om kennis te maken met je Wijze bron.

En verder...

  • ... ben ik moeder van 3 prachtige kinderen: een dochter van 32 jaar en twee zonen van 30 en 28 jaar.
  • ... en echtgenote van Hugo, die als een stille kracht achter mij staat.