Ervaringen van mensen in de praktijk of workshops

Dit mooie mens is mij op m’n pad gekomen! Marja is lief, rustig, heeft een luisterend oor & helpt je stap voor stap daar te komen waar je moet zijn op dat moment.
Doordat ze zichzelf en uiteindelijk jou die onvoorwaardelijke liefde geeft, groei je als mens.

Lieve Marja, dank je wel dat je op m’n pad bent gekomen en nog bent.

– PH

Ik ben twee jaar geleden bij Marja terechtgekomen. Een heel fijn warm en vertrouwd gevoel heb ik bij haar. Zowel fysiek, mentaal spiritueel en emotioneel heeft ze mij enorm geholpen , en nog steeds. Ze weet altijd de diepere oorzaak van de dingen te benoemen en houdt mij ook een spiegel voor wanneer nodig. Met haar hulp heb ik veel innerlijk werk kunnen doen en dingen kunnen verwerken. Wanneer ik vragen heb kan ik altijd bij haar terecht en helpt ze weer op weg en brengt mooie inzichten waar ik dan weer verder mee kan.

– KO

Heel erg bedankt voor de reading. Je slaat de spijker op de kop. Ik kan mij er helemaal in vinden en het emotioneerde mij ook enorm. Heel herkenbaar.
Nogmaals heel erg bedankt. Het helpt mij enorm, ik zit op de goede weg.

– AB

Een enthousiaste kennis heeft mij Marja aangeraden. Ik heb een aantal behandelingen gehad en het is verbluffend hoe goed zij alles doorziet en verbanden legt. Al heel snel ervaar je resultaat door haar manier van behandelen en dat werkt motiverend. Bovendien vind ik Marja heel bijzonder en toegankelijk. Ik kijk echt uit naar de afspraken ondanks dat het intense sessies kunnen zijn, maar omdat je daarna direct verschil merkt.

– SH

Contact

Voor vragen of opmerkingen

Met al je vragen ben je welkom. Altijd. Je kunt het formulier gebruiken om een reading, gesprek of behandeling aan te vragen. Je kan ook een mail sturen naar marja.tames@quicknet.nl

+31 6 1365 8239