Hoe werk ik

Hoe werkt Marja Tames

Hoe werk ik

Ik werk holistisch dat betekent dat ik  je volledig zie. Op alle niveaus. Ik zie je zowel  fysiek, mentaal emotioneel en spiritueel. Wij mensen zijn spirituele mensen we kunnen deze lagen niet los van elkaar zien. Ze hebben onderling invloed op elkaar. Is er iets met een van deze lagen dan merk je dat. Je zit niet lekker in je vel.

Fysiek
Dat is je lichaam met alles in aan je.  Bijvoorbeeld; vermoeidheid is een fysiek gebeuren en heeft effect op je denken, je gevoel en hoe je in het leven sta. Alle niveaus zijn van belang. Hoe ga je om met fysiek ongemak zoals stress, ziek zijn. Waar is mijn fysieke  grens

Mentaal
Dat is je denken en je overtuigingen. Welke terugkerende patronen in je denken belemmeren je. Hoe zie je je zelf? En van daaruit de ander. Waar is mijn mentale grens?

Emotioneel
Wat doe je met je dagelijkse gevoelens zoals stress, verdriet en eenzaamheid. Hoe ga je er mee om? Kun je je gevoelens uiten of ben je er bang voor. Is er schuld of schaamte? Hoe kijk jij naar jezelf als je in de spiegel kijkt. Durf ik grenzen aan te geven?

Spiritueel.
Voel je de verbondenheid met het leven met jouw leven. Ga je het leven aan of loop je langs de zijlijn. Durf je je eigen stappen te zetten. 

Relaties
Al  deze niveaus (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel) kom je tegen in relaties met andere mensen. In vriendschappen, relatie met je partner, kinderen, werk, ouders en familie. Hoe ga ik verbindingen aan

Het maakt niet uit met welke vraag je naar de praktijk  komt maar al deze niveaus zie ik.

Ervaringen

Ervaringen van mensen in de praktijk of workshops

Dit mooie mens is mij op m’n pad gekomen! Marja is lief, rustig, heeft een luisterend oor & helpt je stap voor stap daar te komen waar je moet zijn op dat moment. Doordat ze zichzelf en uiteindelijk jou die onvoorwaardelijke liefde geeft, groei je als mens. Lieve...

Ervaringen van mensen in de praktijk of workshops

Een enthousiaste kennis heeft mij Marja aangeraden. Ik heb een aantal behandelingen gehad en het is verbluffend hoe goed zij alles doorziet en verbanden legt. Al heel snel ervaar je resultaat door haar manier van behandelen en dat werkt motiverend. Bovendien vind ik...

Ervaringen van mensen in de praktijk of workshops

Heel erg bedankt voor de reading. Je slaat de spijker op de kop. Ik kan mij er helemaal in vinden en het emotioneerde mij ook enorm. Heel herkenbaar. Nogmaals heel erg bedankt. Het helpt mij enorm, ik zit op de goede weg. AB

Ervaringen van mensen in de praktijk of workshops

Ik ben twee jaar geleden bij Marja terechtgekomen. Een heel fijn warm en vertrouwd gevoel heb ik bij haar. Zowel fysiek, mentaal spiritueel en emotioneel heeft ze mij enorm geholpen , en nog steeds. Ze weet altijd de diepere oorzaak van de dingen te benoemen en houdt...

Contact

Voor vragen of opmerkingen

Met al je vragen ben je welkom. Altijd. Je kunt het formulier gebruiken om een reading, gesprek of behandeling aan te vragen. Je kan ook een mail sturen naar marja.tames@quicknet.nl

+31 6 1365 8239