Behandelingen

Regressie therapie

Voice Dialogue

Aura- en Chakra lezen

Voetreflex massage

Kinderen

Regressie Therapie Marja Tames

Regressie therapie

Wat is dat?

In ieders leven komen periodes voor waarin het leven minder glad verloopt dan je wil. Achteraf blijken bepaalde periodes een diepere indruk te hebben gemaakt dan andere. Sommige staan ons nog heel helder voor de geest, sommige hebben we uit ons denken gewist. Van andere weten we zelfs helemaal niets meer. Die zijn als het ware uit onze herinnering gewist. Veel psychische klachten komen voort uit het verleden. Vaak zijn ze terug te herleiden naar bovenstaande periodes.

Wat gebeurt er in regressie?
Tijdens de regressie behandeling ga je in trans. Dit is een toestand waarin je bewustzijn zich vernauwt. Je denken komt op een laag pitje te staan. Je krijgt toegang tot je onderbewustzijn. Dit onderbewustzijn van jou is wijs en weet heel veel.

In je gewone dagelijkse bewustzijn speelt het denken een grote rol en heb je minder toegang tot deze wijsheid. Tijdens een regressie maak je hier contact mee. Je zult merken dat je zelf oplossingen aangedragen krijgt vanuit je onderbewustzijn. Je maakt weer contact met de situatie van waaruit je onbehagen is ontstaan. Hierdoor krijg je inzicht in het probleem. 

Je bent niet alleen
In dit proces van regressie begeleid ik jou. Als jij contact maakt met je onderbewustzijn ben ik bij je. Je onderbewustzijn neemt de gevonden oplossingen mee naar het Nu van je huidige leven. Het inzicht dat je verkrijgt tijdens deze sessies, versterkt je zelfvertrouwen en je kracht. Het leidt tot verandering in je manier van denken, voelen en handelen. 

Het verleden blijft in het verleden
Je mag wat in het verleden is gebeurd in het verleden laten. Deze prachtige manier om met je problemen te werken gebeurt tijdens de regressie-sessie. Je heelt de gevolgen van vroeger en vermindert de last die je daarvan met je mee droeg. 

Wanneer doe je een regressie?

  • Als je tijdens je leven steeds dezelfde soort problemen tegenkomt. Je stoot je steeds weer aan dezelfde steen.
  • Als je een permanent gevoel van onbehagen ervaart, maar je weet niet waar dit vandaan komt.
  • Als je niet lekker in je vel zit.
  • Als je last hebt van angsten, bijvoorbeeld als je alleen bent, of als je water ziet.
  • Je loopt steeds tegen dezelfde relatieproblemen op.

Hoe lang duurt een sessie?
Een sessie duurt anderhalf tot twee uur.

Heb je vragen, aarzel niet. Mail, bel of app mij. Ik beantwoord ze graag!

Voice Dialogue

Wat is dat?

Bij Voice Dialogue ga je ervan uit dat elk deel van je, elke “ik” in je, een eigen stem heeft. Iedereen heeft weleens een conversatie met zichzelf gedurende de dag.  

Je zit bijvoorbeeld op de bank een boek te lezen, maar opeens sta je op om de afwas te gaan doen. Zo’n stemmetje dat je zegt dat je eens wat nuttigs moet gaan doen, herkent iedereen wel. Zo zijn er nog veel meer stemmen of “ikken” die in ons aanwezig zijn. 

Iedereen heeft meerdere stemmen in zich. Bijvoorbeeld de drammer, de perfectionist, de criticus, het kwetsbare kind. Sommige stemmen ken je maar al te goed en van sommige stemmen weet je het bestaan niet eens. Als deze stemmen, of verschillende delen van jou, bepalen jouw gedrag. Door ze te leren kennen en ze te herkennen kan dit diepgaande inzichten en resultaten opleveren.

Voice Dialogue Marja Tames

Wanneer kies je voor een Voice Dialogue sessie?
Veel mensen kiezen voor een Voice Dialogue sessie als ze niet lekker in hun vel zitten. Dit kan zich uiten in lichamelijke klachten zoals hoofdpijn of vermoeidheid. Ook zijn mensen in zo’n situatie vaak snel geïrriteerd, of ze voelen zich gauw schuldig. Problemen op het werk of in de relatie, of nergens zin in hebben, kunnen ook aanleiding zijn om een sessie te nemen.

Een Voice Dialogue sessie is een prettige manier als je jezelf beter wilt leren kennen. Je krijgt meer inzicht in jezelf en waarom je doet zoals je doet. Maar jij bepaalt altijd wat je aan bod wil laten komen en wat niet.

Doel van Voice Dialogue
Het doel van een Voice Dialogue sessie is dat je de verschillende delen van jezelf leert (her)kennen. Je leert zo begrijpen welke rol ze in je leven spelen of gespeeld hebben. Je leert je eigen gedrag kennen en begrijpt waar dit vandaan komt. Eigenlijk is het een enorm bewustwordingsproces voor jezelf.

Wil jij jezelf ook beter leren kennen en ben je benieuwd wat Voice Dialogue daarin voor je kan betekenen? Maak dan een afspraak. Ik ga het proces graag met je aan.

Aura en Chakra Lezen Marja Tames

Aura- en Chakra lezen

Bijna letterlijk vertaald is aura reading het lezen van jouw energieveld. 

Alles is energie, waar je ook kijkt. Als we iets zien, of kunnen waarnemen, bijvoorbeeld een tafel, betekent dit dat de energie delen dicht op elkaar zitten. Omdat alles energie is, zijn gedachten, gevoelens, emoties en dingen die je hebt meegemaakt ook energie. In ons energieveld is dit onzichtbaar. 

Bij een aura reading maak ik contact met jouw energie. Dat wil zeggen dat ik contact maak met wie jij van oorsprong bent. Jouw authentieke zelf, zeg maar. Dat heeft alles te maken met waarom dingen jou overkomen en wat het doel daarvan is. 

In je leven heb je veel ervaringen gehad. Denk aan school, je gezin, je werk of vrienden. Al die ervaringen tezamen hebben jou gevormd. Op deze manier heb je je normen en waarden gevormd. Vanuit deze vormen of patronen reageer je, doe je zoals je doet. 

Deze dingen zijn te lezen in je aura. Ik kan zien wie je van oorsprong bent. Waar zitten je valkuilen? Welke overtuigingen hebben zich in je gevormd? Waar liggen je krachten? Wat heb je laten liggen en wat is er voor jou bedoeld? Waarin wil je groeien? 

Hierdoor krijg je een helder beeld over datgene wat actueel is voor jou op dit moment. Ik kan zien wat je verzwakt en wat je gaat versterken. Blokkades worden zichtbaar. Hoe ga je daarmee om en wat kun je er zelf aan doen? 

Tijdens een reading krijg je inzichten in jouw vragen en blokkades. Ik kan voor je in contact komen met overleden dierbaren, kindjes en je gidsen. Tijdens de reading kun je vragen stellen, maar ik zie niets wat jij niet wilt. Jij behoudt te allen tijde de regie. Als jij wil dat ik iets niet zie, dan gebeurt dat ook niet. 

De reading
Tijdens de reading zitten we tegenover elkaar. Ik zal dan je energieveld lezen. De intake of het eerste contact zal bijna altijd bestaan uit een aurareading. Dit zal je heel veel inzichten opleveren. Ook zal het je uitnodigen om je verder te ontwikkelen. Na de reading bespreken we samen waar jij behoefte aan hebt. 

Reading voor kinderen
Soms zitten kinderen niet lekker in hun vel. Dat kan komen door gebeurtenissen die ze hebben meegemaakt. Sommige kinderen zijn hoog-gevoelig en hebben daar last van. Je wil ze zo graag helpen, maar je weet niet wat het beste is. 

Je kind hoeft niet mee naar de praktijk. Ik kan je kind lezen via jou. Zo krijg je inzichten en wordt het helder waarom je kind zich zo voelt, of een bepaald gedrag heeft ontwikkeld. We komen vaak direct tot de kern van de zaak. Als ouder herken je dit meteen. De handvatten die je krijgt geven zowel jezelf als je kind erkenning en rust. 

Reading met 2 personen
Wil je samen met een vriend of vriendin een reading ondergaan? In de veiligheid van jullie vriendschap krijg je antwoord op vragen als:

  • Wat is de bedoeling van onze vriendschap?
  • Wie ben ik en wat geef ik?
  • Wat is mijn doel?
  • Zit ik op de juiste weg met mijn leven, en wat betekent mijn vriend(in) hierin?

Nieuwsgierig geworden?
Je bent van harte welkom. Aanmelden kan via het formulier. Ik neem dan altijd eerst even contact met je op. Maar als je vragen hebt, mag je mij ook bellen of appen.

Voetreflex massage

Voetreflex massage
Voetreflexmassage wordt zeker al 3000 jaar in China toegepast. Deze drukpuntmassage is erop gericht om blokkades op te heffen, waardoor de levensenergie – Qi – weer vrijelijk kan stromen. In het oude Egypte en India werden de voeten dagelijks gemasseerd. Ook de Indianen wisten dat door drukpuntmassage de levensenergie weer ging stromen.

Wat is voetreflextherapie?
Voetreflexmassage is een alternatieve therapie waarbij druk wordt uitgeoefend op specifieke punten op de voeten om het welzijn te bevorderen. Deze punten corresponderen met organen en systemen in het lichaam, en de massage tracht de natuurlijke energiestroom te herstellen, ontspanning te bevorderen en gezondheidsproblemen te verlichten. Het wordt vaak gebruikt voor stressvermindering en pijnbestrijding.

Voetreflexmassage Marja Tames

Vaak zijn hier meerdere behandelingen nodig om de blokkades op te heffen. Het lichaam wordt op deze manier gestimuleerd om het zelf genezend vermogen te activeren. Een voetbehandeling is een uitstekende manier om lichaam en geest in harmonie te brengen.

Voor wie is een voetreflexbehandeling?
Voetreflexmassage is geschikt tegen lichamelijke klachten zoals maag- en darmklachten, spanningshoofdpijnen, nek- en schouderklachten of slapeloosheid. Voel je onrust van binnen en kun je geen rust vinden, dan is een voetmassage heilzaam. Bij chronische ziekten kan een voetreflex massage een weldadige ontspanning en verlichting geven.

Zwangere vrouwen en vrouwen in de overgang kunnen veel baat hebben bij een voetreflexbehandeling. Door de veranderde hormoonhuishouding kan een voetreflexbehandeling de klachten verminderen en verlichting geven. Bij kinderen geeft een voetreflexmassage snel resultaat. Mijn ervaring met pubers is, dat er heel snel resultaat is. Wanneer ze niet lekker in hun vel zitten en vage klachten hebben, dan zal een voetreflexmassage hen zeker helpen.

Hoe lang duurt een behandeling?
Een behandeling duurt ongeveer 1 tot 1 ½ uur.

n.b  Sta je onder behandeling dan is het raadzaam overleg te hebben met je behandelende arts
Een voetbehandeling is een weldaad voor lijf en geest. Waarom geef je jezelf geen voetbehandeling cadeau?

Behandeling bij Kinderen Marja Tames

Kinderen

Ervaar je als ouder problemen met jouw kinderen? Of: ervaren jouw kinderen problemen met jou? Kinderen van deze tijd zijn gevoeliger en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze kunnen zich heel goed verplaatsen in de ander. Ze denken, leven en voelen vanuit hun hart. In deze maatschappij is dit lastig. De scholen zijn gericht op leren en prestatie.

Deze kinderen kunnen door hun gevoeligheid jouw energie voelen. Ze deinen mee in jouw energie. Kunnen nog geen onderscheid maken tussen zichzelf en de ander. Dit geldt ook voor de buitenwereld. Dit  levert in deze maatschappij problemen op voor degene die met deze kinderen omgaan. En problemen bij de kinderen zelf.  Als ouder is het soms lastig om hiermee om te gaan. Inzicht in hoe je kind de buitenwereld ervaart en voelt kan voor jezelf en daardoor voor je kind rust geven.

Een aura reading of bewustwordings gesprek kan je verheldering  geven

Ervaringen

Ervaringen van mensen in de praktijk of workshops

Dit mooie mens is mij op m’n pad gekomen! Marja is lief, rustig, heeft een luisterend oor & helpt je stap voor stap daar te komen waar je moet zijn op dat moment. Doordat ze zichzelf en uiteindelijk jou die onvoorwaardelijke liefde geeft, groei je als mens. Lieve...

Ervaringen van mensen in de praktijk of workshops

Een enthousiaste kennis heeft mij Marja aangeraden. Ik heb een aantal behandelingen gehad en het is verbluffend hoe goed zij alles doorziet en verbanden legt. Al heel snel ervaar je resultaat door haar manier van behandelen en dat werkt motiverend. Bovendien vind ik...

Ervaringen van mensen in de praktijk of workshops

Heel erg bedankt voor de reading. Je slaat de spijker op de kop. Ik kan mij er helemaal in vinden en het emotioneerde mij ook enorm. Heel herkenbaar. Nogmaals heel erg bedankt. Het helpt mij enorm, ik zit op de goede weg. AB

Ervaringen van mensen in de praktijk of workshops

Ik ben twee jaar geleden bij Marja terechtgekomen. Een heel fijn warm en vertrouwd gevoel heb ik bij haar. Zowel fysiek, mentaal spiritueel en emotioneel heeft ze mij enorm geholpen , en nog steeds. Ze weet altijd de diepere oorzaak van de dingen te benoemen en houdt...

Contact

Voor vragen of opmerkingen

Met al je vragen ben je welkom. Altijd. Je kunt het formulier gebruiken om een reading, gesprek of behandeling aan te vragen. Je kan ook een mail sturen naar marja.tames@quicknet.nl

+31 6 1365 8239