Ervaringen van mensen in de praktijk of workshops

sep 7, 2023

Ik ben twee jaar geleden bij Marja terechtgekomen. Een heel fijn warm en vertrouwd gevoel heb ik bij haar. Zowel fysiek, mentaal spiritueel en emotioneel heeft ze mij enorm geholpen , en nog steeds.

Ze weet altijd de diepere oorzaak van de dingen te benoemen en houdt mij ook een spiegel voor wanneer nodig. Met haar hulp heb ik veel innerlijk werk kunnen doen en dingen kunnen verwerken. Wanneer ik vragen heb kan ik altijd bij haar terecht en helpt ze weer op weg en brengt mooie inzichten waar ik dan weer verder mee kan.

KO

Contact

Voor vragen of opmerkingen

Met al je vragen ben je welkom. Altijd. Je kunt het formulier gebruiken om een reading, gesprek of behandeling aan te vragen. Je kan ook een mail sturen naar marja.tames@quicknet.nl

+31 6 1365 8239