Over mij

Marja Tames

Marja Tames

“Waar gaat jou hart naar uit?”

Wie ben ik?

Mijn naam is Marja Tames en ik verblijf al een tijdje op deze aarde. Alle fijne en minder fijne gebeurtenissen in mijn leven hebben mij gemaakt tot de mens en therapeut die ik nu ben.

Ervaring
Het Leven zelf heeft mij veel ervaring gegeven. Het werk als wijkverpleegkundige en als verpleegkundige in de terminale nachtzorg heeft mij veel geleerd over Leven en dood.
Werken in de praktijk geeft mij iedere dag ervaringen waarin ik mag leren.
Mijn man en onze drie kinderen zijn mijn grootste leraren. We zijn leerling en leraar van elkaar. Ik ben rijk omdat het Leven mij alles bied wat ik mij zelf kan wensen.
Kleinkinderen verwelkomen momenteel ons Leven.
Dankbaarheid vult mij dag.

Geloof en religie
Mijn geloof is de onvoorwaardelijke liefde. Je kunt het God noemen, Licht of het Al. Voor mij is dit niet aan een vorm van religie verbonden. Alle liefdevolle energieën zijn voor mij welkom en staan centraal in mijn leven en werk.

Houding
Alle levensvragen maken mij nieuwsgierig. Ik hou ervan om mezelf vragen te stellen. Samen met jou probeer ik antwoord te krijgen op jouw vragen en de dingen die je, bewust of onbewust, overkomen. De antwoorden heb jij, maar ik help je ze te vinden.

In mijn werk gebruik ik mijn gave om achter de sluiers te kijken en jou op te tillen naar een hoger bewustzijnsniveau waardoor je in contact kunt komen met jouw eigen levensbron en kracht. Van nature ben ik een nuchter mens en sta met beide benen op de grond. Hierdoor kan ik jou gidsen door alles wat je overkomt, wanneer je op zoek gaat naar jezelf.

Opleiding
Ik ben afgestudeerd aan de Aspi, de academie voor spirituele integratie. Veel van de elementen die ik daar ben tegengekomen gebruik ik in de praktijk. Dit zijn onder meer: regressie, reïncarnatie therapie, voice dialogue, nlp en innerlijk kindwerk. Daarnaast geef ik rouwbegeleiding en doe ik aura readingen.

De verschillende behandelmethodes zet ik in bij coaching, healing en ontwikkelingsgesprekken. Mijn aura readingen gebruik ik om jouw onbewuste signalen en verlangens zichtbaar te maken. Mijn handelswijze is holistisch. Het fysieke, emotionele, mentale en spirituele tezamen maken jou als mens. Dus behandel ik jou als compleet mens. Je zult ervaren dat hiermee niet alleen de vraag waarmee je bij mij gekomen bent, wordt beantwoord. Je zult je prettig en compleet voelen in al je facetten als mens.

Drijfveer
Mijn drijfveer tijdens mijn werk is liefde. Vanuit deze liefde ontdekken we samen wat jouw kracht is. Ik noem dit jouw Wijze Bron. Jouw eigen kracht zal jou weer in staat stellen geluk te vinden. Hierdoor hoef je niet meer te zijn wie andere mensen denken en willen dat je bent. Je kunt eindelijk weer je eigen leven leiden.

Ik nodig je uit om kennis te maken met jouw Wijze Bron.

Ervaringen

Ervaringen van mensen in de praktijk of workshops

Dit mooie mens is mij op m’n pad gekomen! Marja is lief, rustig, heeft een luisterend oor & helpt je stap voor stap daar te komen waar je moet zijn op dat moment. Doordat ze zichzelf en uiteindelijk jou die onvoorwaardelijke liefde geeft, groei je als mens. Lieve...

Ervaringen van mensen in de praktijk of workshops

Een enthousiaste kennis heeft mij Marja aangeraden. Ik heb een aantal behandelingen gehad en het is verbluffend hoe goed zij alles doorziet en verbanden legt. Al heel snel ervaar je resultaat door haar manier van behandelen en dat werkt motiverend. Bovendien vind ik...

Ervaringen van mensen in de praktijk of workshops

Heel erg bedankt voor de reading. Je slaat de spijker op de kop. Ik kan mij er helemaal in vinden en het emotioneerde mij ook enorm. Heel herkenbaar. Nogmaals heel erg bedankt. Het helpt mij enorm, ik zit op de goede weg. AB

Ervaringen van mensen in de praktijk of workshops

Ik ben twee jaar geleden bij Marja terechtgekomen. Een heel fijn warm en vertrouwd gevoel heb ik bij haar. Zowel fysiek, mentaal spiritueel en emotioneel heeft ze mij enorm geholpen , en nog steeds. Ze weet altijd de diepere oorzaak van de dingen te benoemen en houdt...

Contact

Voor vragen of opmerkingen

Met al je vragen ben je welkom. Altijd. Je kunt het formulier gebruiken om een reading, gesprek of behandeling aan te vragen. Je kan ook een mail sturen naar marja.tames@quicknet.nl

+31 6 1365 8239